Werkgebieden

Passie voor Brandveiligheid:

MVH Adviseurs is een ambitieus en dynamisch adviesbureau, dat in het bijzonder  hotelorganisaties, projectorganisaties, vastgoedbeheerders, ontwikkelaars, architecten, bouwers,maar ook gemeentelijke organisaties, veiligheidsregio’s brandweerorganisaties ondersteunt in brandveiligheidsvraagstukken en regelgeving.

Uw brandveiligheidsvraagstukken of tijdelijke ondersteuning zijn voor ons een passie om te komen tot een kwaliteitsvraagstuk wat past binnen uw wensen en ideeën.

Daarnaast denken de adviseurs van MVH verder dan alleen de ontwikkelingsfase. Zij kennen door hun jaren lange ervaring in o.a. de kantorenmarkt, industrie- en hotelorganisaties de gebruiksfase als geen ander. Juist die eigenschap heeft voor opdrachtgevers een bewezen meerwaarde, want na bouwen komt gebruiken.

Aan gebouwen en organisaties worden hoge eisen gesteld ten aanzien van brandveiligheid. Onze steeds complexer wordende leefomgeving heeft ervoor gezorgd, dat regelgeving en bewustwordingsprocessen van brandveiligheid meer en meer een belangrijke rol gaan spelen.

MVH Adviseurs heeft zich in het marktgebied van brandveiligheid ontwikkeld als een professioneel en onafhankelijk adviesbureau, waar opdrachtgevers kunnen vertrouwen op ervaring, actuele kennis, kwaliteit in advisering en onze passie in brandveiligheidsvraagstukken.

Bij onze werkwijze staat de opdrachtgever centraal. Wij zijn specialisten op het gebied van nieuwbouw en bestaande bouw, waarbij de balans tussen regelgeving en risico’s altijd centraal staat.

Graag zijn wij uw partner bij het beoordelen, ontwikkelen en adviseren van brandveiligheidadvisering. Wij denken graag met u mee in oplossingen.

Specialist in regelgeving:

MVH Adviseurs heeft een actieve adviesrol vervult bij het tot stand komen van de brandveiligheidsvoorschriften van het nieuwe Bouwbesluit 2012 en is specialist op het gebied van brandveiligheidsinstallaties. Deelname in het CCV adviesorgaan “Commissie belanghebbende Brand” voor brandmeldinstallaties en certificering is daarom een activiteit waarbij onze kennis op prijs wordt gesteld.

Projectmanagement en advies voor Hotelorganisaties:

Adviseurs van MVH zijn actief betrokken bij diverse hotelorganisaties. Betrekken van MVH bij de eerste plannen leidt tot nieuwe inzichten en veelal betere en uiteindelijk goedkopere oplossingen. Onze adviseurs zijn bij o.a. NH Hoteles (o.a. Grand Hotel Krasnapolsky), Accor met merken zoals Novotel, Mercure, IBIS, Sofitel, MGallery en verder Marriott Hotels, Renaissance Hotel Amsterdam, Postillion Hotels, EHP/Golden Tulip Hotels betrokken bij nieuwbouw, renovaties, installatietechnische (w.o. brandmeldinstallaties) advisering.

MVH Adviseurs verzorgt ook projectmanagement, E-installatietechnische advisering, aanbestedingstrajecten voor brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties en adviezen voor bouwkundige brandveiligheid.

Kortom MVH Adviseurs zijn ambitieuze adviseurs in brandveiligheid en denken pro actief mee binnen de voorschriften en wensen van opdrachtgevers.

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan is een afspraak snel gemaakt. Graag verkennen wij samen met u onze werkgebieden.