Projectmanagement

Vraag nu een vrijblijvend informatie aan!

  • MVH Adviseurs begeleidt diverse projecten: o.a. renovatie en nieuwbouw van uw hotel/conferentiecentrum, kantoor, winkelcentrum, maar ook deelprojecten als het vernieuwen van bijv. een brandmeldinstallatie. Alle puzzelstukjes moeten tijdens de uitvoering in elkaar gaan vallen.

MVH Adviseurs is gespecialiseerd in het coördineren, begeleiden en controleren van technisch gerelateerde projecten zoals o.a. het vernieuwen/aanleggen van een nieuwe elektrische installatie of nieuwe brandmeldinstallatie met als belangrijkste doel: kwalitatief hoogwaardige realisatie tegen reële kosten. Tot onze opdrachtgevers behoren hotelorganisaties, vastgoedbeheerders en gebouweigenaren.

 


Projectmanagement

Een goede begeleiding van omvangrijke projecten is van wezenlijk belang om beschikbare investeringsbudgetten zo goed mogelijk in te zetten. Goed projectmanagement in de vorm van planning, budgettering en uitvoeringsbewaking voorkomt uitloop, kwaliteitsvermindering uitvoering en budgetoverschrijding. Kortom: Wij zijn gespecialiseerd in het coördineren, begeleiden en controleren van projecten met als belangrijkste doel: kwalitatief hoogwaardige realisatie tegen reële kosten. Wij bieden onze expertise aan bij het meedenken over wat voor u de beste oplossing is. Een adviseur van MVH is dan ook veel meer partner dan leverancier. Wij staan náást onze opdrachtgever en werken nauw samen in een klantenpartnerschap. Daardoor kennen wij uw organisatie en zijn hierdoor in staat u te ontzorgen.  

Ontzorgen - Klantpartnerschap

Wij bieden onze expertise aan bij het meedenken over wat voor u de beste oplossing is. Een adviseur van MVH is dan ook veel meer partner dan leverancier. Wij staan náást onze opdrachtgever en werken nauw samen in een klantenpartnerschap. Daardoor kennen wij uw organisatie en zijn hierdoor in staat u te ontzorgen.

Directievoering

Tijdens de realisatiefase van een project vertegenwoordigt MVH Adviseurs de belangen van de opdrachtgever. Binnen de overeengekomen bevoegdheden bewaakt de directievoerder de contractuele afspraken met de aannemer, installateur en fungeert de toezichthouder als gedelegeerd opdrachtgever. Met een proactieve benadering helpen we problemen in de uitvoering te voorkomen en het projectteam zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Tot onze werkzaamheden op het gebied van directievoering en toezicht behoren ook de inrichting van de projectorganisatie, advisering over meer- en minderwerk en ingediende betalingstermijnen, documentatiebeheer, het opstellen van periodieke financiële overzichten en de opleveringsprocedure.

Aanbesteding

MVH Adviseurs stelt regelmatig aanbestedingnota's op voor de aanleg een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie. Onze insteek is gericht op een goede en betrouwbare installatie die tenminste 10 tot 15 jaar zorgeloos mee kan. WIj hebben o.a. voor NH Hotels, Accor Hotels (IBIS, Novotel) en Marriott de aanbesteding verzorgd alsmede het projectmanagement.