Omgevingsvergunning: activiteit bouwen – brandveilig gebruik – milieu

Vraag nu vrijblijvend informatie aan!

MVH Adviseurs bereidt aanvragen activiteit bouwen, activiteit brandveilig gebruik voor , zodat indiening van de omgevingsvergunning voor de desbetreffende activiteit  kan plaatsvinden. Wij kunnen rechtstreeks als uw gemachtigde de documenten indienen op het digitale loket van de overheid Omgevingsloket online.

Het verkrijgen van de omgevingsvergunning activiteit  bouwen  is een van de mijlpalen in het leven van een gebouw en markeert de grens tussen ontwerp en realisatie.  Het is dan ook op z'n zachtst gezegd vervelend wanneer een aanvraag bouwen en/of brandveilig gebruiken door allerlei vragen of onduidelijkheden bij het bevoegd gezag vertraging oploopt. Een goede voorbereiding is het succes van het bouwproces.


Omgevingsvergunning activiteit Bouwen

Gaat u bouwen of verbouwen dan heeft u in principe een omgevingsvergunning voor bouwen nodig. Wij kunnen voor u de aanvraag omgevingsvergunning activiteit bouwen begeleiden en indienen.

Omgevingsvergunning activiteit Brandveilig Gebruik

Naast een omgevingsvergunning voor bouwen is het ook mogelijk dat er een aanvraag omgevingsvergunning nodig is voor brandveilig gebruik van een gebouw. Het kan hier gaan om een vergunning of een gebruiksmelding. Wij kunnen voor u de aanvraag omgevingsvergunning activiteit brandveilig gebruik indienen. MVH Adviseurs informeert u graag over de voorwaarden.